FREE HAND BALAYAGE

Eindelijk is er nu een product op de markt dat speciaal voor freehand technieken ontwikkelt is. Voor een mooie freehand balayage, kamstrepen en andere creatieve idee├źn. De BE9+ Balayage high definition bevat kaolin (witte klei) waardoor het mooi compact is en meerdere voordelen heeft. Je kunt er echt mee tekenen en mooi precisie werk leveren. Het vlekt, lekt niet snel door omdat de buiten kant uitdroogt maar het binnenin blijft werken.


DE VOORDELEN

1

Creatieve vrijheid

Licht op waar jij dat wilt op de juiste plek.

2

Makkelijk in gebruik

Door de witte klei geen vlekken en doorlekken.

3

Sneller werken

Door beter preciesie werk en makelijk plaatsen

MOOI NATUURLIJK EFFECT

Door eerst de basis met freehand balayage en kamstrepen op te lichten teken je de accenten in het haar met de nieuwe BE9+ Balayage high definition. Daarover kun je tonen met de gewenste kleur met bijvoorbeeld Brightcolor of maak een toner met PH transformer


IETS VOOR JOU?

Naast de Balayage high definition poeder komen er in de BE9+ lijn verschillende producten om lekker creatief mee aan het werk te gaan op het gebied van oplichten met respect voor het haar. Door de jaren heen is gebeleken dat blond echt omzet geeft en dat je daar als professional mee kunt onderscheiden van de thuisproducten en collega's.