Mauro en Menso, 

EMME Diciotto Nederland

Samen voor de kapper

Mauro is de oprichter van EMME Diciotto. Na jarenlang over de wereld gereisd te hebben als trainer voor een bekend merk heeft Mauro in 2004 EMME gelanceerd.

Door zijn ervaring weet hij wat een kapper nodig heeft.

Menso heeft als kapper in verschillende salons waaronder eigen zaak gewerkt, heeft een kappers groothandel en academy opgebouwd. Nu wil ik de kappers helpen om met plezier te kunnen werken, te inspireren en ondersteunen waar ik kan.

In deze tijd willen we als EMME Nederland de kapper extra ondersteunen met meer marge, mooie producten, inspiratie en training

bekijk hier de productcatalogus


Emme Diciotto het merk voor jouw salon

Wil jij een mooi compleet merk met een goede marge en geen prijzen oorlog op het internet.

Fashion, verzorging en een mooie complete lijn voor mooie salons. 

EMME DICIOTTO 

Voor Mauro de oprichter van EMME DICIOTTO is schoonheid een cultuur, een complexe volwassen discipline die alles omvat wat te maken heeft met de gezondheid van huid, haar en stijl om een ​​natuurlijk gezond en persoonlijk imago te creëren. Dagelijks zorg en aandacht schenken aan je haar en huid betekent een belangrijk deel van jezelf verzorgen.

*Voor de webshop eerst even zakelijk aanmelden voor goedkeuring.

Klik hier voor de webshop*

GREEN LINE    

HEALTHY BEAUTY

Een groene lijn duurzaam in al zijn aspecten:

1. formuleringen van de nieuwe generatie met volledig natuurlijke actieve ingrediënten.

2. recyclebare verpakkingen van glas en aluminium (kunststof verminderd tot 1%), met respect voor het milieu.

Kwaliteit en Omzet

MIA is de naam van de dochter van Mauro. Zo heet ook de kleurlijn van EMME. en zijn zeer verzorgende kleuren door de passievrucht en is zonder ppd.. Het zijn 100ml tubes met mengverhouding  1 : 1.5. waardoor je veel product klaar maakt en dus meer kunt omzetten


22 Luxury Argan lijn

De shampoo formulering met millet extract, hydrateert en versterkt het haar. Heeft uitstekende cosmetische eigenschappen die synergetisch werken om hydratatie en voeding van het haar te garanderen, waardoor het haar zacht, glanzend en fit wordt.

Het masker met arganolie, panthenol, aloë vera en melkeiwitten geeft een hoge hydratatie aan droog en beschadigd haar, versterkt de structuur, zorgt voor een natuurlijke glans en maakt het haar gemakkelijk te kammen. Het resultaat is volledig geregenereerd haar, vol van body, fit en glanzend, heel natuurlijk ogend.

Door de optimale hydratatie een must voor krulhaar.

Meer informatie over de argan lijn