GREEN LINE

HEALTHY BEAUTY

VOOR HAAR EN HOOFDHUID

Een groene lijn duurzaam in al zijn aspecten: 

1. formuleringen van de nieuwe generatie met volledig natuurlijke actieve ingrediënten; 

2. recyclebare verpakkingen van glas en aluminium (gebruik van kunststof verminderd tot 1%), met respect voor het milieu.

DE PRODUCTEN VOOR HAAR EN HOOFDHUID

Pinus Mugo shampoo

250ml            €23,00

Reinigt en zuivert de hoofdhuid, verbetert de natuurlijke structuur en glans van het haar. Zorgt voor gezond haar en hoofdhuid.Pino mugo heeft buitengewone antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen, het is een krachtige bondgenoot voor een gezonde hoofdhuid. Bevat stoffen met een zachte, energieke en functionele werking.Roosmarinus mask

125ml            €18,50

Natuurlijk, voedend masker op basis van rozemarijnextract en plantaardige eiwitten voor haar en hoofdhuid. Een nieuw ontwikkeld masker dat een dermo-compatibele hydraterende werking uitvoert, de hoofdhuid zuivert en het haar revitaliseert. Heeft  antiseptische en toning eigenschappen die voor een gezonde hoofdhuid zorgen.

Basilicum oil 

250ml    €37,00

Rijk aan vitamines en plantaardige oliën die de keratinelaag van het haar versterken. Nieuwe energie en pracht voor haar en hoofdhuid. Basilicum heeft een verjongende en versterkende werking.Een combinatie van oliën die 100% natuurlijk zijn, zoals olijf-, maïs-, rijst- en linnenolie.


Heb jij interesse in dit product?
Heb je een salon en wil je informatie?

Onze producten

Pinus Mugo shampoo

met PINUS MUGO EXTRACTEN en ETHERISCHE OLIE
-ANTIMICROBiIAL
-ONTSTEKINGSREMMEND
-NATUURLIJK
-RIJK AAN EIWITTEN
-VITAMINE E

GEBRUIK 

Aanbrengen op nat haar en masseer in. Herhaal, spoel uit en verdeel Rosmarinus masker over haar en hoofdhuid en spoel uit.

Roosmarinus mask

met ROZEMARIJNEXTRACTEN en ETHERISCHE OLIE
-ANTISEPTISCH
-TONING
-STIMULEREN VAN ENERGIE

GEBRUIK 

Breng na het wassen een royale hoeveelheid aan op hoofdhuid en haar. Laat een paar minuten intrekken, spoel uit en droog vervolgens.

Basilicum oil

met BASILICUM + PLANTAARDIGE OLIE
-VITAMINE E
-GLOSSY
-ENERGIE


GEBRUIK 

Breng een paar druppels olie aan op het droog of handdoekdroog haar en masseer en eventueel ook over de hoofdhuid.

De kracht van de natuur

De lijn is gebaseerd op de voordelen van pino mugo (bergdennen), rozemarijn en basilicum plantenextracten en plantaardige oliën, alle typische kenmerken van Italiaanse oorsprong en productie.