De nieuwe generatie Control+ scharen

De nieuwe 2.0 generatie Control+ scharen wordt geproduceerd met Cobalt staal voor een langere scherpte en levensduur. Daarnaast is de convex van de schaar licht gewijzigd, om een optimaal knipresultaat te krijgen. En als laatste hebben de Control+ scharen nu een fijnere punt.

De bekende hoge snijbladen zijn niet gewijzigd. Deze hogere (bredere) snijbladen zijn om de snijcapaciteit en stabiliteit te garanderen, iets waar deze scharen om bekend staan. De Control+ scharen zijn leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen:

  1. Pointgrip
  2. Fullgrip

Kyone

De Control+ 2.0 scharen zijn leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen

Beide scharen worden op exact dezelfde manier geproduceerd, met dezelfde kwaliteiten. En toch staan de mogelijkheden van beide scharen lijnrecht tegen over elkaar.  Beide modellen zijn leverbaar in 5.5", 6.0" en 7,0".

Point Grip 

Het snijblad biedt de mogelijkheid om perfecte slice-technieken uit te voeren, terwijl de punt voorzien is van Control+ Pointgrip (éénzijdig). Dit biedt 100% grip en controle in de punt, zodat het haar niet wegloopt.

Mogelijkheden:

1. Slicing

                     2. Deep point cutting

           3. Detail cutting

 Full Grip 

De Control+ Full Grip heeft grip en controle over het gehele snijblad van de schaar (éénzijdig). De 100% grip garandeert een perfecte positionering van de schaar. Omdat het haar niet vooruit glijdt, knipt deze schaar on the spot en maakt deze het mogelijk om moeiteloos harde, rechte en zuivere lijnen te knippen. Slicen met deze Full Grip schaar is niet mogelijk. 

Mogelijkheden: 

1. On the spot 

                   2. Haar glijdt niet vooruit 

                  3. Blunt cutting Bob lines

BESTEL HIER JE UITVOERING EN MAAT