Take away color service

Een service op maat voor je klant om thuis de haarkleur te onderhouden en verzorgen. Hiermee maak je de kleur op maat waardoor je de klant aan je bindt

Er zijn verschillende combinaties mogelijk qua kleur, type haar en verzorging. Deze service kun je in de salon aanbieden of voor thuisgebruik. Dit is professioneel maatwerk. 

informatie intro pakket

COLOR SERVICES 

1

KLANTENBINDING

Doordat je de service / kleurecept en verzorging op maat maakt.

2

PROFESSIONEEL

Met jouw kennis en professionaliteit maak je dit persoonlijke recept.

3

EXTRA SERVICE

Kleur onderhoud en verzorging service voor in de salon of thuis..

COLOR SERVICE VOORBEELDEN 

Je maakt de color service op maat. Voor het juiste type haar, verzorging, hydratatie en kleur alles speciaal voor die klant. Keuze uit 14 kleuren en glans en alles is te mixen.

Maak een kleur shampoo, hydraterende glans shake of een fantasie kleur. Met conditioner voor iedere dag, meer volume of verzorging. 

 kleur shampoo of conditioner

Je bepaald zelf of je een kleurshampoo of conditioner maakt. Optimale verzorging door o..a. Papaja een vrucht met stimulerende en antioxiderende eigenschappen (vertraagt celveroudering). Het heeft voedende eigenschappen bevat vitamines (A,C,E), antioxidanten (selenium, caroteen, flavonoïden), mineralen en oligo-elementen

Witte thee, de kiem wordt slechts twee keer per jaar verzameld en alleen in perfecte klimaatomstandigheden. Bevat veel kostbare elementen, waaronder tannines, polyfenolen, flavonoïden, vitamines en vele andere. Het wordt beschouwd als een van de meest krachtige natuurlijke antioxidanten die momenteel bekend zijn

BRIGHT COLOR


BRIGHT COLOR

Maak je kleur met bright color. BrightColor is een directe kleuring zonder activator. Geeft een geweldige glans en conditioneert het haar waardoor het zacht en soepel valt. 

Het bevat geen ammoniak. Verzorging door papya en witte thee die anti oxiderende, anti aging en voedende eigenschappen hebben. 15 kleuren beschikbaar.