MIA Color 100ml

Create Something Awesome

mooie kleuren met MIA 100ml

MIA kleurcrème, PPD Free met PASSION FRUIT is een crèmekleur die behoort tot de top  in professionele haarkleuren. MIA-kleurencrème garandeert een perfecte dekking en levendige tinten krijgt die fascinerender worden naarmate de tijd verstrijkt.

De exclusieve formulering PARAFENYLEENEDIAMINE (PPD) vrij met een lage ammoniakconcentratie (1,5-4,5%) zorgt voor een uitstekende lift en respecteert het haar dankzij de vervanger van de PPD. Mia color cream bevat actieve ingrediënten van de hoogste vitamine- en cosmetische waarde waaronder de PASSION FRUIT. De zaden worden koud geperst om een goudkleurige, aromatische olie te extraheren. Deze olie wordt vervolgens gefilterd en verfijnd om de zuiverheid van talrijke positieve eigenschappen te bereiken.

Special Base (SB)zijn tinten die zorgen voor een perfecte dekking en natuurlijke nuance. Mia Special Base bevat de Shea Butter


ACTIEVE INGREDIËNTEN

TARWE MICRO-EIWITTEN: lage molecuulgewicht en hoge efficiëntie met de aminozuren van de haarstructuur, herstellen het haar in de diepte en op een volledig natuurlijke manier en geven ze hun natuurlijke volume terug.

LACTOSAFE lipofiele zuren mix van appels, sinaasappels, rode en zwarte bessen helpen om de hoofdhuid te beschermen tegen irritaties en branderig gevoel. Verzachtende eigenschappen en geven een uitstekende textuur aan het product.

ALFA-LIPO DERIVAAT VAN WILG, molecuul met polijsteigenschappen, de ultrazuivere pigmenteneen geven veel glans en fungeert als een adjuvans van de UV-filter. 

Verhouding: Mia kleur 1+1,5  Mia SB 1+1  tubes van 100 ml


Haarlijn 21/22 H/W

Gekleurd met EMME Diciotto MIA color

Intens rood.

Bestel hier je test pakket 1+1 gratis + 1 liter 6%

Meer dan 50% korting, NEEM COnTACT OP ALS SALON.

Natuurtinten

Bestel hier je test pakket 1+1 gratis + 1 liter 6%

MEER DAN 50% KORTING, NEEM CONTACT OP ALS SALON.

Intens cool natuur

Bestel hier je test pakket 1+1 gratis + 1 liter 6%

MEER DAN 50% KORTING, NEEM CONTACT OP ALS SALON.

Cool Choco, choco en beige tinten

Bestel hier je test pakket 1+1 gratis + 1 liter 6%

Meer dan 50% korting klik hier